Virussen passen zich aan Gedrag mensen verandert
Natuurgeweld neemt toe Aarde wordt steeds onrustiger
Opwarming van de aarde Twijfel over dijken Nederland
Anyplace, anytime, anyhow Het Nieuwe Werken, kantoren staan leeg
Eurocrisis sleept voort Besluiteloosheid zorgt voor negativisme
Veiligheid onder de aandacht Dreiging terrorisme blijft
Energie verduurzaamt Groene energie neemt hoge vlucht

Grenzeloos Innoveren

Grenzeloos Innoveren

25 november 2010 was de bijeenkomst Grenzeloos Innoveren, georganiseerd door Syntens en de Kamer van Koophandel. In een hogedrukpan zijn we aan de slag gegaan met trends op de korte termijn.


De ondernemers die benieuwd zijn naar hun mogelijkheden om zaken in het buitenland te doen zijn op donderdag 25 november naar de Hilvaria Studio's in Hilvarenbeek afgereisd. Deze middag zijn diverse sprekers met de deelnemers in uiteenlopende presentaties aan de slag gegaan om de kijk op internationaal ondernemen te verbreden. Grenzeloos innoveren 2010 is een initiatief van Syntens en de Kamer van Koophandel Brabant en Zuidwest-Nederland.
 
In de sessies Trendwatching zijn we diverse keren aan de slag gegaan met elkaars inzichten en expertise. Uiteindelijk hebben we inzichten met elkaar gedeeld en een mogelijke route uitgezet om een praktische vertaling naar de praktijk te maken. 

Mocht u de presentatie (terug) willen zien dan is deze hier beschikbaar, ook het gebruikte trendcanvas wordt ter download aangeboden. Wij willen de Kamer van Koophandel, Syntens en de deelnemers van "Grenzeloos Innoveren" hartelijk bedanken voor de inzet, participatie en organisatie. Share